dg rotterdam > nieuws

Nieuws

Corona-advies gemeenten

Corona-advies gemeenten
De ADS komt met een nieuw corona-advies voor de gemeenten, naar aanleiding van de aanvullende maatregelen die het kabinet op 3 november heeft afgekondigd. Lees meer >>


de Preek van de week

de Preek van de week
Voor deze week is de 'Preek van de week' van de ons welbekende ds Christien Duhoux-Rueb. Het is overigens niet alleen een preek maar een volledige dienst! Als u hier klikt kunt u de preek als Pdf'bestand lezen.


Dienst Maaskant Open Grenzen 15 november
U kunt hier kijken op het YouTube kanaal van Kerken in de Laurens naar een dienst van ds DIck Couvée (Pauluskerk) die live wordt gestreamd.
Helaas was deze dienst niet te volgen vanwege technische problemen!


de Preek van de week

de Preek van de week
Voor deze week is de 'Preek van de week' van onze predikant ds Henriette van Dunné. Als u hier klikt kunt u de preek als Pdf'bestand lezen.


Geen kerkdiensten - wel 'Preek van de week'

Geen kerkdiensten - wel 'Preek van de week'
Helaas zijn er in onze kerk voorlopig geen diensten gepland i.v.m. het corona virus. Wel gaan we hier vanaf a.s. zondag "De preek van de week" publiceren. Dat zijn de preken die door hetzij onze predikant hetzij de gastpredikant worden aangeleverd. Ze zullen op de website worden gepubliceerd van zondag tot zondag.


brief van Convent der Kerken Rotterdam

brief van Convent der Kerken Rotterdam
Hierbij een brief van het Convent der Kerken Rotterdam van 8 november n.a.v. de moord op de Franse leraar Samuel Paty en alles wat daarna kwam.....


123456789101112131415
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Rotterdam
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2021 Doopsgezind.nl