Nieuws

 
 
14 oktober 2018

Wat een fijn gemeenteweekend in Fredeshiem!

Leden van de Doopsgezinde gemeenten Aardenburg, Dordrecht en Rotterdam kwamen naar een zonnig Fredeshiem voor het gemeenteweekend. De organisatie had een mooi programma in elkaar gezet rond het thema "Geef me je angst". Na de koffie bespraken we in tweetallen angstige situaties in de bijbel. Op de zaterdagmiddag leerden we aan de hand van het boek Feitenkennis dat we allemaal een veel somberder kijk op de situatie in de wereld hebben dan de feiten aantonen. 's Avonds was er het avondspel, wat met veel plezier werd gespeeld. Daarna konden we allemaal genieten van de muzikale nachtzoen die ons gegeven werd door Annemarie, Ben en Walter.

Op zondag waren er workshops. We maakten onder leiding van Piet met peulen mooie creaties, schreven met Annemarie leerzame recepten om in de puree te raken en verwoorden begeleid door Ben onze angsten in muziek. Ook werd het Dopers ganzenbord gespeeld en nagedacht over het maken van keuzes (Han en Janet). Alles kwam bijeen in de kerkdienst op de zondagmiddag.

Hartelijk dank aan allen die hielpen er een prachtig weekend van te maken: Piet, Ineke, Han, Truida, Annemarie, Ben, Marieke, Ineke, Janet, Walter en Eva.

Bekijk hier een selectie uit de foto's die Theo tijdens het weekend maakte.

En vergeet niet de data voor het gemeenteweekend 2019 alvast te reserveren in de agenda:28 en 29 september 2019!


Naar het nieuwsoverzicht

Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Rotterdam
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2019 Doopsgezind.nl