Agenda

 
 
24 augustus 2017, 20:30 uur

Muziek en Verhalen: Dort wo du nicht bist....

Doopsgezinde kerk, Noordmolenwerf 3, Rotterdam

In dit eerste concert van het nieuwe seizoen Muziek & Verhalen nemen Alexander de Jong en Mark van Nispen u mee op reis in de wereld van het Duits-Romantische lied.
Een avond vol melancholie en verlangen!

Liederen van Schubert, Brahms, Pfitzner, Loewe, Hol en Liszt

Alexander de Jong - bas-bariton
Mark van Nispen - piano

Bas-bariton Alexander de Jong rondde in 2016 zijn zangstudie af aan het Conservatorium van Tilburg, waar hij werd genomineerd voor de prestigieuze Jacques de Leeuw-Prijs voor jonge muzikale talenten.
Alexander zong rollen bij Operafront, een gelegenheidsopera in het Stedelijk Museum en in drie producties van De Nationale Opera, waar hij komend seizoen als jong talent rollen zal zingen in Gianni Schicci en Les Contes d'Hoffmann.

Mark van Nispen studeerde piano en orgel te Tilburg. Hij specialiseerde zich tijdens en na zijn studie in liedbegeleiding en opera bij o.a. Rudolf Jansen en Meinard Kraak. Als repetitor/coach speelt hij bij Opera Spanga sinds 2013 en werkt hij freelance bij gezalschappen als Het Groot Omroepkoor en Het Nederlands Philharmonisch orkest. Als organist is Mark sinds 2014 verbonden aan de Doopsgezinde gemeente Rotterdam.

Kaarten kunt u bestellen via deze link!


Naar de agenda

Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Rotterdam
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2019 Doopsgezind.nl