Agenda

29 april 2017, 10:00 uur

Jaarvergadering van de Ring ZuidWest Nederland

MariŽndal, Duivelsbruglaan 13, Breda Ginneken.

U bent van harte uitgenodigd voor de jaarvergadering van de Ring ZuidWest Nederland op 29 april a.s. waar we aan de slag gaan met "Lopen op het Water". We willen met elkaar onderzoeken hoe we als gemeenten in onze Ring daar concreet vorm aan kunnen geven.

Ds. Johannes Smink zal ons prikkelen om vrij en inclusief te denken, waarna we onder leiding van zr. Machteld Stam met elkaar aan het werk gaan. We hopen op een grote opkomst; het onderwerp is het waard!

We stellen het als organisatie erg op prijs wanneer u zich opgeeft via het aanmeldingsformulier op de website. Natuurlijk zijn er ook gemeenteleden die niet op de digitale snelweg zitten, wellicht is er een broeder of zuster die voor hen het formulier wil invullen.

De agenda voor deze dag vindt u hier. U kunt ervoor kiezen om alleen het ochtendprogramma te volgen, of ook gebruik te maken van de lunch. Na de lunch volgt dan de jaarvergadering van de Ring ZuidWest Nederland waar u uiteraard ook van harte welkom bent.

Let op: de plaats van samenkomst is niet de Doopsgezinde kerk in Breda maar†MariŽndal, Duivelsbruglaan 13, Breda Ginneken.


Naar de agenda

Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Rotterdam
contact maandblad sitemap
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2018 Doopsgezind.nl